Letters & Co verhuist!

Letters & Co verhuist!

Letters & Co verhuist!

Letters & Co schrijft een nieuw hoofdstuk

Na 10 jaar voelden we dat de tijd gekomen was om een nieuw hoofdstuk te schrijven in het verhaal Letters & Co. Hoe, wat, wanneer en waar was ons nog niet meteen duidelijk. 

Toen het gebouw te koop werd gesteld kwam alles plots in een stroomversnelling. Weggaan van de meest gezellige hoek van Deinze, Markt 1 naast de kerk, hét centrum bij uitstek van onze stad, was voor ons ondenkbaar en uitgesloten.  Schrik voor wat er met deze fantastische locatie zou gebeuren, heeft ons doen beslissen het pand zelf aan te kopen. 

Na grondig onderzoek, leek renovatie jammer genoeg geen optie. Dus besloten we samen met de architecten Tim Marlier en Jelske De Swaef (Nero architecten) om voor de bouw te gaan van een stijlvol nieuw winkelpand. 

Concreet betekent dit dat Letters & Co tijdelijk zal verhuizen. 

Nieuwe locatie

Vanaf 15 mei openen we samen met 8 andere enthousiaste ondernemers onze winkel in het HUP/HUB pand in de Tolpoortstraat 66-68. 

Deze nieuwe locatie is supervlot bereikbaar: te voet, met de fiets en met de auto. Parkeer gratis aan de Brielpoort, wandel over de nieuwe Brielpoortbrug, loop rechtdoor en je loopt zo bij ons binnen.

Uitverkoop

Help ons mee verhuizen zodat we minder moeten inpakken. Kom naar onze totale uitverkoop in de winkel vanaf dinsdag 4 mei tem zaterdag 8 mei. Op=op en hoe meer verkocht, hoe minder we moeten verhuizen!

Die week ontvang je 10% onmiddellijke korting op zowel boeken als non-books aanwezig in de winkel.

Daarnaast zullen er ook nog tal van andere interessante koopjes (aan 5 euro, 10 euro …) en leuke acties zijn.

(De aankopen komen die week niet op jullie klantenkaart en korting geldt niet op bestellingen.)

Enkele belangrijke data

Zaterdag 1 mei is de winkel gesloten.

De winkel op de Markt blijft open tot en met zaterdag 8 mei.

We zijn gesloten van dinsdag 11 mei tot en met vrijdag 14 mei.

Op zaterdag 15 mei openen we feestelijk op onze nieuwe locatie in de Tolpoortstraat 66-68 in het HUP/HUB -pand met tal van signeersessies zowel voor jeugd als volwassenen. 

Meer nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief