Feestweekend

Feestweekend

FEESTWEEKEND ! Vanavond, vrijdag 8 december, komt Tommy Wieringa naar onze winkel. Hij is er doorlopend vanaf 18u, en je bent welkom om het glas te heffen. We hebben zijn nieuwste boek 'Nirwana' uiteraard binnen, wat je meteen kunt laten signeren.

FEESTWEEKEND ! Vrijdag 8 december, komt Tommy Wieringa naar onze winkel. Hij is er doorlopend vanaf 18u, en je bent welkom om het glas te heffen. We hebben zijn nieuwste boek 'Nirwana' uiteraard binnen, wat je meteen kunt laten signeren. En op zaterdag 9 december, komt illustratrice Suzan T'Hooft haar nieuwste boek 'Een beer bij ons' signeren vanaf 14u.

Voor ons is het de aftrap naar ons kerstseizoen en we klinken meteen ook op de dag van de onafhankelijke boekhandel die we op 12 december ook nog uitgebreid vieren! Het boekhandelsgeschenk dit jaar is van de hand van niemand minder dan Tom Lanoye getiteld 'Met voorgewende hoogachting, Tom Lanoye. Vroege brieven.' Jullie ontvangen het gratis bij aankoop van een boek ter waarde van min. 25 euro.

Voor de aperitief hebben we trouwens een beroep gedaan op de professionele kennis van Hannelore van 'Hola Vinos' die speciaal voor deze avond een heerlijke witte of rode wijn en cava selecteerde.

We hebben zelf aan een origineel Kerstpakket gedacht waarbij we 'Boek + geselecteerde wijn' zullen aanbieden.

Meer nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief