Check hier onze evenementen

Check hier onze evenementen

Ontdek hier onze geplande activiteiten: we bieden een ruime waaier aan activiteiten voor jong en oud gaande van workshops tot boekvoorstellingen, signeersessies, ...

22 september - Manu Keirse

Op woensdag 22 september organiseren 'de drie mama's' van Deinze een lezing met Manu Keirse rond het helpen bij verlies en verdriet. In deze lezing brengt Manu Keirse concrete verhalen die herkenbaar en helend zijn. Zijn verhalen maken duidelijk dat verlies overleven tijd vraagt. 

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé autoriteit in België en Nederland als het over verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. 

Letters & Co is aanwezig met boekenstand en Manu Keirse signeert na de lezing.

 • Wanneer? Woensdag 22 september 2021Hoe laat? 
 • Deuren open vanaf 19u30
 • Locatie? Zaal Westkouter, Kouter 129, Deinze
 • Hoe? €5 inkom inclusief een consumptie. Vooraf inschrijven met vermelding aantal personen door te mailen naar boek@lettersenco.be

22 september - Manu Keirse
22 september - Sophie Siersack

22 september - Sophie Siersack

We houden het zomergevoel nog even vast en genieten op woensdag 22 september van een door Markant georganiseerde Portugese avond. Sophie Siersack, ex-Deinzenaar en ex-medewerkster Letters & Co, vertelt over haar zoektocht naar een nieuwe balans tussen het beste van twee werelden. Uiteraard met een bijhorend hapje en drankje! Natuurlijk zal Sophie met plezier aan de boekenstand signeren. 

 • Wanneer? Woensdag 22 september 2021
 • Hoe laat? 19u00
 • Locatie? Zaal Rekkelinge, Deinze
 • Hoe? €18 - Markante en niet-Markante vrouwen kunnen inschrijven voor deze avond met vermelding Letters & Co door te mailen naar markant@markantdeinze.be

24 september - Machteld Siegmann

De Bronzen uil tournee 2020 passeert ook in Deinze op vrijdag 24 september! Het Willemsfonds organiseert in samenwerking met Bibliotheek Deinze en Letters & Co een gesprek tussen auteur Machteld Siegmann en jurylid van de Bronzen uil Marnix Verplancke rond haar bekroonde boek 'De kaalvreter'. Na het  gesprek volgt een signeersessie aan de boekenstand. 

 • Wanneer? Vrijdag 24 september 2021
 • Hoe laat? 19u00
 • Locatie? Bibliotheek Deinze
 • Hoe? Gratis - Vooraf inschrijven met vermelding aantal personen door te mailen naar boek@lettersenco.be

24 september - Machteld Siegmann
Literaire kermis en literair bal op zondag 24 oktober

Literaire kermis en literair bal op zondag 24 oktober

Save the date! Zondag 24 oktober organiseren we in het Leietheater een literaire kermis en het allereerste literair bal.

In de namiddag toveren we tijdens de literaire kermis het Leietheater om tot een mini boekenbeurs. In de namiddag zullen er diverse workshops en voorleessessies plaatsvinden met Marc De Bel, Siska Goeminne, Carll Cneut, Kristof Devos en Suzan T'Hooft. 

Reserveren kan via de site van het Leietheater.

’s Avonds vindt het allereerste literair bal plaats in Deinze. Bereid je maar voor op een diverse avond vol literatuur, live muziek, interviews en performances door Kader Abdolah, Wouter Deprez, Elvis Peeters, Steven De bruyn, Charlotte Van den Broeck, Sabien Clement en Marieke De Maré. Niemand minder dan Tine De Donder (radiostem Klara) is uw host die avond. 

Reserveren kan via de site van het Leietheater.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief