Check hier onze evenementen

Check hier onze evenementen

Ontdek hier onze geplande activiteiten: we bieden een ruime waaier aan activiteiten voor jong en oud gaande van workshops tot boekvoorstellingen, signeersessies, ...

Boekvoorstelling 24/10 - De knikkers van Qadir

Op 24/10/2020 om 19u30  in de Rekkelinge stellen Leo Bormans en Qadir Nadery hun boek 'De knikkers van Qadir' voor. Maarten Van Steenbergen,  directeur uitgever bij Lannoo zal de inleiding verzorgen, gevolgd door een gesprek tussen Leo Bormans en Qadir Nadery. We sluiten af met een signeersessie. 

'De knikkers van Qadir' gaat over het levensverhaal van Qadir die samen met zijn gezin is gevlucht uit Afghanistan. Qadir die zelf geboren werd en opgroeide in een wereld van oorlog en zijn gezin een betere en veiliger toekomst wil bieden. 

"Het deed me beseffen dat we allemaal zondagskinderen zijn: toeval en noodlot bepalen wie we zijn en waar we staan, maar velen onder ons beseffen dit niet. Dit boek is een eye-opener die nog maar eens duidelijk stelt dat iedereen recht heeft op geluk en een veilig menswaardig bestaan.  Een verhaal dat onder je huid kruipt en waar je nog vaak aan terugdenkt."

Voor de lezers van Khaled Hosseini, Kader Abdolah, Ish Ait Hamou, Susan Abulhawa ...

Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan door te mailen naar boek@lettersenco.be


Boekvoorstelling 24/10 - De knikkers van Qadir

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief