Gegevens

Markt 1, 9800 Deinze
09 380 22 25
Di - Za: 9u30 - 18u
Wo: 8u30 - 18u

Vragen / Bestellingen

Nieuws

  • Zaterdag 26 mei om 15h00: Boekvoorstelling en knutselworkshop 'Op avontuur met boeken' - Henk Linskens Geplaatst op 18 mei 2018 Wurm is gek op boeken. Grote, kleine, dikke, dunne ... Hij slaapt altijd met een boek onder zijn kussen en vraagt aan iedereen om hem voor te lezen. Duik jij mee in zijn boekenwereld? Op zaterdag 26 mei om 15h00 praat Henk Linskens over zijn nieuwe boek ‘Op avontuur met boeken’, een verhaal over de kracht van (voor)lezen. Tegelijkertijd wordt een workshop voorzien voor de kinderen (vanaf 5 jaar). De plaatsen voor de workshop zijn beperkt, snel inschrijven via boek@lettersenco.be is dus de boodschap!
  • Donderdag 17 mei om 20h00: Japanse avond met Luk Van Haute en Tomoko Kaji Geplaatst op 15 mei 2018 Donderdag 17 mei maken we er een heuse Japanse avond van. Gerenommeerd japanoloog Luk Van Haute praat in een interview met Yves Van Durme over de rijke Japanse literatuur en over de status van de vertaler. Zelf vertaalde hij onder meer werk van Haruki Murakami, Takashi Hiraide, Soseki Natsume, … en won hij een vertaalprijs voor zijn schitterende verhalenbundel ‘Liefdesdood in Kamara’. Zijn vrouw Tomoko Kaji, één van de auteurs van het kookboek ‘Tokyo Street Food’, zorgt voor Japanse hapjes. Inkom €10, graag aanwezigheid bevestigen via boek@lettersenco.be. Let’s go Japanese!
  • Hemelvaartweekend Geplaatst op 9 mei 2018 Op donderdag 10 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten. Vrijdag en zaterdag terug open!
  • Donderdag 26 april om 20h00: Boekpresentatie KLANK met Tomas Serrien en Mauro Pawlowski Geplaatst op 6 april 2018 Muziek kan ontroeren, pijn verzachten of de dansbenen prikkelen. Maar wat ervaren we precies als we luisteren naar Chopin, Pink Floyd of Bob Dylan? Hoe ervaren doven muziek? Wat is de rol van emoties bij het luisteren naar muziek? En kan muziek ook levens redden? In ‘Klank. Een filosofie van de muzikale ervaring’ neemt Tomas Serrien de lezer mee in een muzikale zoektocht vol diepzinnige overpeinzingen.
  • Zaterdag 24 maart: Kinderboekendag Geplaatst op 15 maart 2018 Op zaterdag 24 maart vieren we Kinderboekendag! Letters & Co krijgt die dag bezoek van Jan Van Lierde, Miep Van der Haegen en Do Van Ranst. Inkom voor de activiteiten is gratis, graag inschrijven via boek@lettersenco.be!