Gegevens

Markt 1, 9800 Deinze
09 380 22 25
Di - Za: 9u30 - 18u
Wo: 8u30 - 18u

Vragen / Bestellingen

Programma zondag 22/10: 11h: Stefan Hertmans - 15h: Hans Martens -winnaar Bake Off Vlaanderen

21 oktober 2017

11h00: Stefan Hertmans

Met literaire meesterwerken als ‘Naar Merelbeke’, 'Oorlog en Terpentijn' en ‘De Bekeerlinge’ hoeft het niet meer gezegd dat Stefan Hertmans één van de grootste Belgische schrijvers van deze tijd is. Een historische grondlaag wordt in zijn werken steeds gecombineerd met een weldoordachte, actuele thematiek. We zijn dan ook vereerd dat hij bij Letters & Co zijn oeuvre komt voorstellen, in gesprek met Yves Van Durme.

Inkom gratis, graag inschrijven via boek@lettersenco.be. 

15h00: Koffie en gebak met winnaar/winnares Bake Off Vlaanderen

Op zondagnamiddag 22 oktober hebben we de winnaar/winnares van Bake Off Vlaanderen op bezoek. Wie dat is, kunnen we momenteel nog niet prijsgeven! Naast het algemene Bake Off-receptenboek verschijnt binnenkort ook het boek van de winnaar/winnares, met tips en recepten van zijn/haar favoriete taarten, koekjes, brood en andere baksels. Cadeautip voor de feestdagen, zeker met een persoonlijke boodschap erin!

Na een korte voorstelling van het boek kan je genieten van gebak dat de winnaar/winnares speciaal gemaakt heeft ter ere van ons feestweekend! Graag je aanwezigheid bevestigen via boek@lettersenco.be.